Yoga je stara indijska disciplina čije ime dolazi iz sanskritske riječi Yuj, što znači ‘sinergija’,  kombinira sinergiju uma (koncentracija i pažnja), energije (kroz disajne vježbe) i tijela (pokreti i poze). Zajedništvom ova tri elementa kreira se balans tijela, uma i duha.

Yoga pruža brojne pozitivne utjecaje i to fizičke, mentalne i emocionalne, dajući nam alat da ispravimo nezadovoljavajuće aspekte tijela, da spoznamo njegove dijelove i funkcije i da ih kontroliramo u harmoniji.

U Centru Bella nudimo satove yoge sa specifičnim i ciljanim treninzima od 60 – 90min, baziranim na poboljšanju opće fizičkog i mentalnog stanja, kao i individualni trening za ciljane probleme, npr. vježbe za leđa i kralježnicu, pojedine organe u tijelu, disanja, uma… Vježbajući yogu redovito kreiramo naši unutrašnji mir i sreću što je osnova dobrog zdravlja.

Yoga je za svakoga: muškarce, žene, djecu, umirovljenike, trudnice dojilje. Naši termin su ponedjeljkom i srijedom od 8 i 12h, kao i subotom od 9 i 11h s certificiranim učiteljem u malim grupama 2 – 3 ili individualno.

Individualni trening 2x tjedno 450kn mjesečno
Grupni trening 2x tjedno 300kn mjesečno

Probni sat gratis

 

Nazovite za više detalja ili rezervirajte svoj termin.

Centar Bella

Centar Bella ima jedinstven i cjelovit pristup zdravlju i ljepoti.

Centar Bella Info

Centar Bella

CENTAR BELLA j.d.o.o.

Kneza Višeslava 3, 10 000 Zagreb

OIB: 28716084107

+385 1 4550 107

+385 1 4611 118

info@centar-bella.hr