IPL depilacija

ŽIVITE U TAMI prekomjerne dlakavosti, bora, akni, mrlja na koži, raširenih kapilara i strija?
Dozvolite da vam aparat ISKRA PULSE LIGHT rasvijetli život!

Što može aparat Iskra Pulse Light učiniti za mene?

Svjetlost je uvijek bila vir života i veselja i sada možete sa njom naglasiti ljepotu vašeg tijela. Prekomjerne dlakavosti, bora, prištića, strija, raširenih kapilara, sunčanih pjega i znakova staranja sada se konačno možete jednostavno riješiti upotrebom aparata Iskra Pulse Light.

Kako djeluje?

Neinvazivna terapija s aparatom Iskra Pulse Light temelji na principu selektivne fototermolize, što znači da se svjetlost izabranog spektra boja selektivno apsorbira u željenoj meti. Tri najvažnije mete su melanin (u koži, kosi, korijenu kose i mrljama na koži), hemoglobin (u krvi) i porfirini (akne). Meta apsorbira svjetlost, koja se potom pretvori u toplotnu energiju. Tako se na veoma ograničenom području povisi temperatura, što prouzrokuje koagulaciju. Metu možemo tako uništiti a da pri tome ne ozlijedimo tkivo u okolini.

Abhyanga

Abhyanga

Leave review
Abhyanga je masaža cijelog tijela uljem prilagođenog osobnim potrebama i go...
Read More
Masaža i njega ruku

Masaža i njega ruku

Leave review
Masaža ruku je najbrži put do relaksacije. Ruke, kao i stopala ogledalo su ...
Read More
Radiofrekvencija tijela

Radiofrekvencija tijela

Leave review
Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom  koje do...
Read More

Da li sam primjeren/na kandidat/kinja za terapiju s aparatom Iskra Pulse Light?

Ta neinvazivna terapija je odlično rješenje za muške i ženske svih starosti. Terapije ne savjetujemo trudnicama te ljudima sa rakom ili dijabetesom. Isto tako se terapija ne preporučuje ako pijete lijekove, koji povećavaju osjetljivost na svjetlost, ako ste podložni ožiljcima ili ako imate na predjelu, koji bi se trebao tretirati, bolesti kože ili otvorene rane. Prije terapije nemojte dlake odstranjivati voskom ili čupanjem. Prije i nakon tretmana ne ispostavljajte mjesta tretmana suncu ili drugim jakim virovima svjetlosti.

 

Kako se terapija odvija?

Terapija je obično posve jednostavna. Kožu najprije očistimo, a nakon toga sa posebnom terapeutskom glavom na željeno mjesto dovedemo precizne impulse žute, narančaste, crvene ili plave svjetlosti. Broj impulsa, dovedenih na isto mjesto, je odvisan od željenog efekta i varira od jednog (odstranjivanje dlaka) do šest (odstranjivanje mrlja na koži i kapilara). Sam tretman je relativno bezbolan ali ipak možete tokom terapije očekivati osjećaj, koji je najviše sličan štipanju. Nakon terapije nećete osjetiti bolove ili druge neprijatne posljedice, zato možete odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Paziti je potrebno samo, da se nekoliko tjedana nakon tretmana ne izlažete prekomjerno suncu.

 

Koliko tretmana je potrebno za uspješnu terapiju?

Broj tretmana je ovisan o željenom cilju, predjelu na tijelu, veličini tretiranog dijela i od individualne reakcije na terapiju. Odstranjivanje dlaka (epilacija) je najdugotrajniji postupak. Obično je za najbolji rezultat potrebno od 5 do 10 tretmana u razmaku jednog do dva mjeseca. Za odstranjivanje veoma gustih i jakih dlaka na licu može biti potrebnih i do 15 tretmana. Za pomlađivanje i odstranjivanje bora obično je potrebnih 5-8 tretmana. Između tretmana trebaju biti barem dva do tri tjedna. Isti broj tretmana, ali jednom tjedno, potrebno je za skoro potpuno uklanjanje akni. Dvije do tri posjete jednom tjedno obično su dovoljne za uklanjanje mrlja na koži i kapilara na licu. Za veće i dublje nepravilnosti na koži mogu biti potrebni i dodatni tretmani.
Strije su veoma tvrdokoran kozmetički problem. Trenutno nijedna metoda ne daje stopostotne rezultate pri uklanjanju strija, ali aparat Iskra Pulse Light može značajno poboljšati izgled. Potrebnih je od 8-12 tretmana, koji se izvode jednom tjedno.

 

Da li može doći do kakvih nuspojava?

Primijećene nuspojave su rijetke i nestanu u nekoliko sati odnosno dana nakon tretmana. Najznačajniji su neprijatan osjećaj i manje otekline. Koža može biti nekoliko dana malo crvena, ali se to može prekriti upotrebom kozmetičkih preparata. U veoma rijetkim slučajevima može doći do tamnjenja ili povećane pigmentacije kože, koja obično nestane u nekoliko tjedana.

Vezani tretmani

Uklanjanje kapilara

Uklanjanje kapilara

Leave review
Za uklanjanje kapilara koristimo ne invanzivnu terapiju aparatima Iskre Medical, Puls light.
Read More
Klasična depilacija

Klasična depilacija

Leave review
Klasična depilacija toplim voskom je  popularna metoda depilacije. Topal vosak prodire dublje prema folikulu dlake i izvlači ...
Read More
Čišćenje lica

Čišćenje lica

Leave review
Čišćenje lica je svakodnevni dio njege lica.
Read More
Mišićna stimulacija - elektroterapija

Mišićna stimulacija - elektroterapija

Leave review
Kontrakcija mišića električnim impulsima osim povećanja cirkulacije uspješno se koristi u smanjivanju celulitnih i masnih nas...
Read More